CHALET NUMMER 1

OMSCHRIJVING

 

Wonen te midden van: mezen, vinken, keepen en ijsvogels? Eekhoorns en egels vanuit de luie stoel of vanaf het terras van dichtbij bekijken? 

Dat is nu  mogelijk! Een nieuw chalet (gebouwd in 2020 van ca 50m2) aan de rand van het bos en nabij het gezellige centrum van Putten is nu te koop gekomen. 

Het chalet is gebouwd met duurzame materialen zodat u jarenlang plezier van dit chalet kan hebben. Zo is het chalet gebouwd van Zweeds rabat, Douglas planken en palen, zinken hemelwaterafvoeren, stalen dak met leitjes en antraciet kunststof kozijnen met isolatieglas.

In 2021 hebben de eigenaren aan de achterzijde een carport en een berging gerealiseerd zodat er meer opbergruimte is en dat de auto veilig onder de dennenboom geparkeerd kan worden.

Het chalet staat letterlijk aan de rand van het bos op een huurkavel van maar liefst 350m2 die in 2021 geheel onderhanden is genomen. Rondom het chalet is er bestrating aangebracht bestaande uit grote tegels. Er is tevens een grindterras onder de bomen aangelegd zodat u een koele plek kunt opzoeken in de zomer. Verder is de tuin onderhoudsarm omdat de tuin boordevol staat met inheemse vaste planten, diverse soorten haagjes en grassen.

 


Het Sprielderpark is een kleinschalig vakantiepark en er mag hier 365 dagen gerecreëerd worden. Het chalet mag verhuurd worden voor vakanties. Permanente bewoning en huisdieren zijn niet toegestaan.

Indeling:

Entree met garderobekast, woonkamer met schuifpui naar veranda. Moderne open keuken met diverse inbouwapparatuur: Vaatwasser, combimagnetron, 4 pits gasstel, Rvs afzuigkap en koelkast.

Slaapkamer en badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, spiegelkast met verlichting, toilet en designradiator.

De bijkeuken kan omgebouwd worden tot 2e kleine slaapkamer. Hierin is nu de wasmachine aansluiting en een vaste inbouwkast met CV ketel 2020.

 

De eigenaar vertelt: “Het is een genot om ’s morgens op de veranda een ontbijtje te nuttigen of in de avonduren nog lang na te genieten van de ondergaande zon. Extra genieten is het als de diverse soorten vogels en eekhoorns zich laten zien”.

 

Bent u op zoek naar groen en rust? Dan nodig ik u uit om dit chalet met eigen ogen te komen bekijken. Bel even voor een afspraak met 06-1845 1142. Mocht u meer informatie willen hebben dan belt u ook met 06-1845 1142.