Bouw uw eigen vakantiewoning op een kavel van één van de mooiste kleinschalige chaletparken in Putten, waar u Rust, Ruimte en Privacy zult vinden. De kavels zijn direct gelegen aan de rand van het Spreulder en Sprielderbos. Naast wandelen en fietsen kunt u uw verblijf op de prachtige Veluwe combineren met tal van uitstapjes en activiteiten. Putten en de nabij gelegen plaatsen Ermelo, Garderen, Harderwijk, Nijkerk, Nunspeet en Voorthuizen bieden vele leuke restaurants en bezienswaardigheden. De grote percelen en bijzonder mooie ligging van het chaletpark laten uw recreatie-eenheid extra tot zijn recht komen. Vanuit de recreatiewoning kunt u de Veluwe en Gelderland op zijn mooist beleven. Elk chalet is aangesloten op Aardgas, water, 16 Ampère elektra, riolering, telefoon en *kabel en veelal voorzien van een eigen parkeerplek op de kavel. Indien gewenst kunt u uw recreatie-eenheid aan derden (laten) verhuren.

KAVEL NUMMER 43

OMSCHRIJVING

  • Kavel nr 43 met een oppervlakte van 160 m² is bouw gereed voor plaatsing van een Recreatie-eenheid
  • Toegestane afmetingen volgens gemeente voorschriften: Stacaravan 70 m² - Recreatiewoning 75 m² / 300 m³ excl. schuur / carport / terras overkapping.
  • Nutsvoorzieningen: Aardgas, water, 16 Ampère elektra, riolering, telefoon en kabel

LIGGING

  • Centraal gelegen op het park. Zowel zon als schaduwrijk.

PRIJZEN

  • Kavelhuur € 2.817,- per Kavel per jaar excl. verbruik, gas, water, licht.
  • Parkkosten € 787,- per jaar voor het gebruik en onderhoud van nuts en groenvoorzieningen, belastingen, heffingen, afvalverwerking, zuiveringslasten